Danmarks mest populære tv-kanaler

0

Hvilke tv-kanaler er egentlig landets mest populære? Efterhånden er antallet af kanaler i Danmark vokset eksplosivt, og der er derfor opstået en større spredning i seerne – men hvem får egentlig de højeste seertal, og er der nogle af klassens nye børn, der kan udfordre de gamle mastodonter? Og hvordan får DU fingrene i de bedste, mest spændende og mest populære tv-kanaler i Danmark? Læs mere herunder.

Listen over Danmarks mest sete kanaler

Nedenfor kan du se en liste over de mest populære tv-kanaler i Danmark. Listen bygger på seer-statistik, og siger således noget om, hvilke kanaler der er de mest sete, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med, hvilke kanaler der kan ses af flest. Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at DR og TV2’s kanaler dominerer listen. Og moderkanalerne selv sidder på næsten 50% af seerne.

1. TV 2: 27.4%

2. DR1: 18.8%

3. TV3: 4.5%

4. DR2: 4.3%

5. TV 2 Charlie: 3.8%

6. TV3+: 3.6%

7. TV 2 News: 3.5%

8. Kanal 5: 3.3%

9. TV 2 Zulu: 2.7%

10. DR Ramasjang: 2.1%

Mens TV2 har 4 kanaler på top10, har DR 3 – de sidste tre pladser fordeler sig mellem SBS Nets Kanal 5 og Viasats populære kanaler TV3 og TV3 plus. Disse kanaler kan tages af færre danskere, da de kræver f.eks. kabel-tv eller satellit-tv.

Vil du se alle Danmarks bedste tv-kanaler?

Går du glip af en masse godt tv, ved kun at kunne tage et fåtal af kanalerne fra listen ovenfor? Det er der heldigvis råd for, og i dag er der så mange forskellige tv-udbydere, at det er nemt at finde det helt rigtige tv-abonnement til en absolut overkommelig pris.

Uanset om du vælger satellit-, antenne- eller kabel-tv, kan du typisk selv vælge mellem en række tv-pakker eller selv sammensætte de tv-kanaler, som du ønsker dig. Det gælder f.eks. bland selv tv-kanaler fra Yousee, som er et koncept, hvor du helt selv sammensætter de kanaler, som du ønsker dig – på den måde kan du få alle de mest populære danske kanaler, uden at du behøver betale for en masse andre kanaler, som du alligevel aldrig får set. Held og lykke med at finde den perfekte tv-pakke til dit behov og med at få fingrene i Danmarks bedste og mest populære tv-kanaler. Med denne guide er du i hvert fald godt rustet.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.