Selvsalg af bolig var populært i 2013

4

Boligsalg uden ejendomsmægler var uhyre populært i 2013. Selvsalgs-tendensen forventes at fortsætte op ad i 2014. Hvad er det, der gør selvsalg af bolig så populært? Hvorfor ikke bare bruge en traditionel ejendomsmægler til boligsalget?

Disse spørgsmål kan du bl.a. få besvaret i dette indlæg.

Hvorfor er det så populært?

Selvsalg er i særdeleshed blevet populært grundet det store beløb som det er muligt at spare. Ejendomsmæglere tager i dag et meget højt salær, hvilket du som sælger kommer til at betale for. Dette salær er typisk så højt, at det næsten er for dumt at bruge en mægler til dit boligsalg. I 2013 hus-sælgeren i gennemsnit 85.000 kr. ved at sælge selv.

Udover den store gevinst det er muligt at få, så er selvsalg også blevet populært, fordi mulighederne for at markedsføre boligen er så mange. Der findes et utal af forskellige boligportaler, hvor du kan sælge din bolig. Alle disse portaler har typisk en speciel ”selvsalgs-side”, hvor du hurtigt og enkelt kan få solgt din bolig.

Derfor skal du droppe ejendomsmægleren

Du bør droppe ejendomsmægleren, da du som boligejer har ganske gode muligheder for at sælge boligen på egen hånd. Selvom du måske har svært ved at markedsføre og ordne papirarbejde i forbindelse med et boligsalg, så findes der et hav af muligheder for at få professionel hjælp.

Og selvom denne hjælp kommer til at koste dig nogle tusinde kroner, så vil udgiften alligevel ikke overstige det beløb du har mulighed for at spare ved at sælge selv.

INFOGRAFIK OM SELVSALG: Se denne infografik om selvsalg og bliv klogere!

Selvsalgsguiden.dk kan hjælpe dig videre

Hvis du for alvor overvejer at give dig i kast med selvsalg af hus, lejlighed eller andelsbolig, så kan du på http://selvsalgsguiden.dk finde en masse nyttig information som du uden tvivl kan bruge i forbindelse med dit boligsalg.

4 Comments
 1. Boliga Selvsalg says

  Det er godt at se at flere og flere ønsker at prøve et selvsalg af deres bolig. Her vil vi fra Boliga Selvsalg blot lige huske alle på at vi altid anbefaler at man bruger en boligadvokat til rådgivning og hjælp til at få alt gjort korrekt. På denne måde er man nemlig forsikret, via advokatens ansvarsforsikring mod evt. fejl i handlen og man kan dermed få sig et helt trygt selvsalg af bolig.

  Vi har pt. haft næsten 700 selvsælgere siden 9. april som har solgt selv så bare se at komme i gang og prøv det.

  Mange hilsner
  Boliga Selvsalg
  Selvsalg.dk

 2. Ejendomsmægler - Selvsalg says

  Fedt at se der er kommet så meget gang i selvsalget.
  Nu er der kommet endnu en Selvsalg mulighed.
  Selvsalg med en Ejendomsmægler som står klar til at hjælpe med de ting man ikke selv gider eller kan.
  Med venlig hilsen
  http://www.Nem-Ejendomsmægler.dk

 3. Boligsiden SelvEstate.dk says

  Til alle Selvsælgerne, er der nu kommet en Gratis boligside.
  https://www.SelvEstate.dk
  Her kan man spare rigtig mange penge.
  Start boligsalget med en Gratis boligannonce på SelvEstate.dk
  Med venlig hilsen
  Team SelvEstate

 4. Selvsalg af Bolig says

  Hvis selvsalg er noget, man ønsker at prøve eller beskæftige sig med, så har vi for knap 2 måneder siden åbnet selvsalgafbolig.dk, hvori vi giver gode råd, samt tips og tricks til selvsalg. Vi opdatere løbende siden, og der er også mulighed for at man kan kontakte os, hvis man sidder inden med spørgsmål om selvsalg.

  Vi håber, du vil tage et kig på siden.

  Med venlig hilsen
  Selvsalg af Bolig

Leave A Reply

Your email address will not be published.