Veludførte designgulve med flydemørtel

Står du i en situation, hvor du godt kunne have brug for et flydegulv? I dette indlæg kan du læse meget mere om flydegulve. God fornøjelse med indlægget.

Værd at vide om flydegulve

Langt de fleste flydegulve bliver i dag lavet af fabriksfremstillede materialer. Disse materialer bliver typisk transporteret rundt i en trailer-tank, hvilket gør os i stand til at udføre flydegulve overalt.

En sådan tank kan indeholde op mod, hvad der svarer til 500 kvadratmeter gulv. Det betyder, at selv de største opgaver kan udføres med et tilfredsstillende resultat, da tanken sjældent går tør for gulv. Gulvene laves typisk med flydemørtel og flydeanhydrit. Disse to materialer er meget gode at bruge, når der skal laves gulve, da de er nemme at fordele, hvilket sikrer dig et meget fladt gulv.

Flydemørtel og flydeanhydrit er især velegnet til forskellige opgaver inden for renoveringer og nybyggerier. Dog kan materialerne også sagtens bruges til værksteder, lager, butikker, boliger, kontorer og lignende. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad denne type gulv egentlig kan bruges til.

Hvilke materialer laves flydegulvene typisk ovenpå?

Langt de fleste gulve af denne type bliver udført ovenpå eksisterende beton eller betonelementer. Derudover laves de også ovenpå materialer såsom fliser, isoleringslag, bjælkelag osv. Hvis du gerne vil have et sublimt underlag under eksempelvis tæpper, vinyl, træ eller maling, så er et flydegulv ideelt at få udført. Denne gulvtype sikrer dig et stabilt og behageligt gulv at gå på.

Vidste du? Efter blot et par timer kan du allerede tillade dig at gå på et flydegulv!

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om denne type gulv, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt et firma som beskæftiger sig med følgende branche. Der er mange eksperter inden for området og sidder nogle af dem sider altid klar til at besvare din henvendelse.

Hvis du skulle have spørgsmål til andet end flydegulve, så er du også mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Udover at være eksperter i denne type gulve, så ved vi også en helt masse om traditionel brolægger arbejde og lignende.

Tak fordi du læste vores artikel. Vi håber, at du blev klogere på emnet og har lyst til at kontakte os næste gang du har brug for sådan et gulv.