Jeg drømmer om stranden på plakaten!

0

Selvom sommeren så småt er ved at være over os, er der nok en del af jer derude, der går og drømmer om at rejse derhen, hvor der IKKE er en konstant risiko for at det enten kommer til at regne eller blæse, eller derhen hvor temperaturen er mere eller mindre konstant og ikke hopper og danser, som den gør i  øjeblikket. Sådan går jeg hvert fald selv og har det i disse dage. Og selvom jeg ofte finder en undskyldning for liiige at sætte mig fem minutter i solen, er det bestemt ikke det samme som at tage ud og rejse. Jeg går tit forbi rejseselskaber, og ser med lange øjne efter plakater med palmetræer og azurblåt hav, og ville inderligt ønske at jeg var lige dér på den strand og med dén palme der i baggrunden. Mange rejsebureauer tilbyder også sjove og spændende rejser for unge, og jeg mange gange denne sommer spurgt mine venner, om vi ikke skulle tage af sted, have det lidt sjovt og nyde hinanden, en anderledes kultur, og komme hjem med fornyet energi, som en rejse med ens venner virkelig kan give? Vi er blevet enige om, at når vejret bliver –endnu- surere og dagene korter, så smutter vi afsted, til ét af de mange steder, hvor himmel bare er lidt mere blå, havet lidt varmere, og palmerne ikke noget der kun findes på plakater.

Leave A Reply

Your email address will not be published.