Hvad gør man som arbejdsløs i en tid med høj ledighed?

0

Er du en af de mange, som har måtte tage en afsked med dit arbejde grundet finanskrisen? Selvom det er år tilbage at vi danskerne mærkede til krisen, påvirker den stadig nogle dele af arbejdsmarkedet. Der er i udvalgte brancher derfor stadig en form for usikkerhed i arbejdsmiljøet, hvor flere går rundt med en frygt for at miste deres job. Det er ofte en frygt der er tom for handling, men for nogle er fyring desværre en realitet.

Det vigtigste du skal huske på, hvis du selv har stået overfor en fyring er, ikke at miste modet og nedsætte frygten du måtte have. Det kan være at du som netop nævnt, havde en frygt hængende over hovedet fra din tidligere arbejdsplads, inden du blev opsagt. Det kan også være at du senere hen er blevet mere usikker på søgningen efter nye job og din fremtidige jobsikkerhed.

Det eneste frygten i forhold til arbejde er, at nedsætte dine muligheder for at komme videre. Der er ingen realitet i denne frygt, men er blot en du selv opbygger. I stedet bør du hellere åbne øjnene og se, hvad dine muligheder er. Nogle gange må man gå nye veje og søge job, hvor de leder efter det. Inden for byggebranchen er der flere muligheder for ansættelse, så er du god med hænderne er der flere muligheder for at arbejde inden for samme branche, end man lige skulle tro. Det er bare med at søge løs og før du ved af det, er en ansættelse i hus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.