Stærke teambuilding og mødeaktiviteter, nu i hele Danmark

0

Teambuilding-firmaet teamfactory i Midtjylland, er i vækst og udvider nu til Århus og Herning.

Virksomheden har hidtil haft kontor i Engesvang lidt udenfor Silkeborg i Midtjylland og primært betjent virksomheder i Det jyske. Men med flytningen til nye lokaler i henholdsvis Herning og Århus er virksomheden nu klar til at betjene hele Danmark med deres koncepter som dækker alt fra teambuilding, teamudvikling og møde aktiviteter til personalesport og personaleevents.

Mere Skarpe koncepter

“Vi er meget glade for vores nye lokaler i Århus og Herning som styrker vores position i det jyske, og på samme tid sætter det os i stand til at være konkurrencedygtige i resten af landet, da vi med bedre og større kontor- og lagerlokaler er blevet mere skarpe på alt det som virksomhederne ikke vil betale for, som for eksempel planlægning og pakning.” siger Indehaveren Dan Pedersen og forsætter “I forbindelse med flytningen har vi desuden gennemgået en gennemgribende renovering af vores koncepter, så kvalitetsindtrykket er nu i top og er blevet endnu mere effektive.”

Firmaets lokaler rummer muligheder for at benytte mødelokaler i tilknytning til virksomheden i både Århus og Herning. Men Teamfactory bruger kun deres egne lokaler i få tilfælde, da deres primære fokus ligger på at betjene kunderne i hele landet, der hvor kunderne befinder sig. Kunderne tæller såvel den lille håndværkerforretning i lokalområdet, til store danskplaceret internationale virksomheder som Arla, Danish Crown m.fl.

“Firmaet blev grundlagt i sommeren 2011 og er siden vokset kraftigt hvert år. I 2012 gennemførte Teamfactory omkring 70 kurser og arrangementer rundt omkring i landet, i 2013 forventer vi at det antal vil stige til det dobbelte, det er denne udvikling som ligger til grund for beslutningen om at rykke forretningen til større lokaler, tættere på kunderne” siger Dan Pedersen. Og giver desuden udtryk for at selvom det er hårdt arbejde at opstarte en ny virksomhed under finanskrise, kan det forhåbentlig kun gå en vej.

Så når man som virksomhed skal arrangere teambuilding og teamudvikling i København, Odense eller Aalborg så kan man roligt kontakte Teamfactory, som kan levere næsten alt indenfor personale- og team-udvikling såvel som gode oplevelser med sport og personalearrangementer. deres slogan er præcis proces og det mener de at de kan levere uanset om opgaven er et seriøst og langstrakt forløb, eller et par sjove timer hvor relationerne styrkes ved et personalearrangment.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.