Skal man begynde at gå med kasket?

0

Jeg har ofte overvejet om jeg skulle begynde at gå med kasket. Problemet har dog været, at jeg aldrig rigtig har kunne finde nogle caps som jeg synes passede godt til mig. Den dag i dag går jeg med kasket hver eneste dag og kan ikke forestille mig, at have en dag uden. Det har tit undret mig, hvor mange der egentlig har en accesorie de går med hver dag, ligesom kasketter og caps, og som aldrig går uden for døren uden. Ikke mindst tænker jeg tit på, hvornår dagen kom hvor de for første gang nogensinde valgte at tage en kasket på og tænke, ”hey, det passer mig da egentlig vildt godt.” og så bare blive ved med at køre den stil.

Det samme skete dog også for mig, den dag jeg fandt en kasket der bare var som lavet til mig. Jeg fandt den på en dansk webshop og så vidt jeg kan huske var det en 5-panel cap fra Nike SB. Den er stadig mindst lige så fed, som da jeg købte den.

Leave A Reply

Your email address will not be published.