Min sidste fødselsdagsfest

Jeg havde fødselsdag for lidt over to uger siden – og det var den bedste dag nogensinde. Jeg plejer altid at sørge for at holde et brag af en fest. Først og fremmest elsker jeg fest og farver og samtidig gør det heller ikke noget for mig, at være midtpunktet når jeg kan få lov til det. Sidst men ikke mindst skal det også nævnes, at afholdelse af fødselsdage er en fantastisk måde at få gaver på.

Dette år fik jeg næsten kun tøj, som jeg også havde ønsket mig allermest. Hvis man kigger øverst på min ønskeliste, kunne man finde et par af de helt nye Vans sko som er lavet i samarbejde med Tyler the Creator og hedder Vans X Odd Future. De er så super fede og jeg var så heldig at få dem i hele 2 forskellige farver. Udover de fedeste sneakers, fik jeg også nogle super fede jakker og trøjer i baggy størrelser. Selvom jeg er en pige, kan jeg ofte bedst lide fedt tøj til mænd. Årsagen til det er egentlig, at herretøj ofte bare er federe i stilen og pasform. Jeg synes ikke det er så pænt med en sweatshirt i pigestørrelser, da de ofte sidder lidt for tæt. Min stil er mere ovre i tøj der sidder tilfældigt