Jeg glæder mig til CPH Pro og skateboarding til sommer

0

De sidste 3 år i træk har jeg været til Copenhagen PRO, afholdt i København. Jeg flyttede til København for 3 år siden og fik min første lejlighed på Vesterbro. Dengang anede jeg ikke noget om skaterkulturen og troede faktisk ikke, at den var særlig udbredt i København og ej heller i Danmark. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde taget fejl. På Enghave plads, der ligger på Vesterbro, så jeg med det samme at der færdes en masse skatere. Der var få løbehjul og longboards til stede – sammen med et kæmpe antal af skatere. Skatespottet på enghave plads lå lige ude foran mit vindue og jeg kunne derfor følge med i de fede tricks som skaterne udførte, hver eneste dag.

Med tiden fik det mig til at få en større og større interesse for skaterkulturen og at dyrke skateboarding selv. Derfor købte jeg mit et skateboard og gav mig i kast med nogle simple tricks. Jeg fandt hurtigt ud af, at det gik meget godt og jeg er med tiden blevet ret god. Det endte så godt, at jeg sidste år meldte mig til CPH pro konkurrencen, hvor jeg dog ikke vandt noget. Sjovt at være med, var det da! I år vil jeg rigtig gerne gå efter at vinde en præmie. Jeg tænker derfor, at jeg vil ud og købe mig et nyt skateboard. Inden jeg køber mig et nyt skateboard, vil jeg først og fremmest undersøge hvilket der er det bedste. Måske jeg skulle tjekke ud hvad alle de andre dygtige skatere bruger og købe det samme som de har?

Leave A Reply

Your email address will not be published.