Pelle Piratsprøjt indtager BonBon-Land

0

Årets nyhed i BonBon-Land 2013 hedder Pelle Piratsprøjt. En kæmpe vandborg på 550 kvadratmeter, hvor gæsterne kan plaske, sjaske, rutsje og sprøjte om kap i de vildeste vandkampe.

Husk badetøjet

Når det bliver varmt i forlystelsesparken i Holme-Olstrup om sommeren, er det oplagt at hoppe i badetøjet og få kølet sig ned.

Pelle Piratsprøjt i BonBon-Land er en vandborg med 10 rutschebaner, hvor gæsterne kan more sig i det kølige vand med hinanden. Alle rutsjebaner ender i “badekaret”, et kæmpe bassin med 10-30 cm vand. Der kan laves vandkamp, og hvis du er heldig – eller måske nærmere uheldig – kan du få en kæmpe balje vand lige i hovedet med jævne mellemrum. Der er tre vandbaljer i forlystelsen.

Mest for børn – og vandglade voksne

Pelle Piratsprøjt er egnet til børn mellem 4 og 14 år. Men voksne er også velkomne. Det er vigtigt, at man passer godt på hinanden i forlystelsen, så ulykker og dermed dårlige oplevelser undgås.

Prøv også de mange andre sjove forlystelser

BonBon-Land har mange andre sjove forlystelser, som du og din familie kan more sig med at prøve.

Oplev frit fald i Cobratårnet. Kør på hovedet i Vildsvinet. Få en svingtur af Svend Svingarm. Få en gyngetur i Skildpadden. Sejl op og ned af åen i Klaptorsken.

BonBon-Land har også nordens længste rafting-bane, kaldet Bæverrafting. Også her er der masser af vandplask og vandfald, som man strejfer på sin tur.

Til de helt små er der Henry Hundeprutte rutschebanen, som er en sjov forlystelse for børn. I Leofarterne kan børnene tage deres egne kørekort, efter at de har kørt i små lastbiler.

De sjoveste legepladser

Der er en del legepladser rundt omkring i forlystelsesparken, hvor børn kan lege med hinanden. Især i Cowboybyen er der en sjov legeplads med rutschebaner, gynger, klatrestativer, sandkasser og meget mere. Det er også muligt at grave efter guld og vinde en præmie.

Masser af spisesteder og madpakke øer

Du kan spise i forlystelsesparkens mange restauranter og spisesteder eller du kan medbringe din egen madkurv. Der er borde og bænke rundt omkring i forlystelsesparken, hvor I kan nyde jeres medbragte mad.

Glem heller ikke at besøge de mange iskiosker, slikbutikker og BonBon-Lands café, Anna’s Mokka, hvor mor og far kan få den perfekte kop kaffe.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.