Historien om Vans

0

Vans blev grundlagt i 1966 af Paul Van Doren. Han fik en ide der skulle vise sig at være rigtig god. Han ville producere gode basissko, som var til at betale. Den 15. marts åbnede han derfor dørene op for den første Vans-butik, som på åbningsdagen solgte 12 par sko. I midten af 1970’erne tog især skatere Vans’ sko til sig som deres foretrukne skomærke, hvor den legendariske skateboarders Tony Alva og Stacey Peralta designede modellen #95 i 1975, i dag er kendt som Vans Era. Herefter kulminerede Van Dorens succes og Vans blev hurtigt bedt om at videreudvikle på nye designs og farvekombinationer. Når det kommer til fantasi, har Vans lige siden været frontløberen for innovation. Hvad end det det omhandler det efterhånden kæmpe udvalg af vans sko eller de utroligt populære kollektioner inden for vans tøj, er Vans konstant ude med nye designs og farvekombinationer til enhver smag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.