HTML koder og gratis viden

Vi du lære at kode med html ? Det er nemmere end du tror og så kan du hurtigere udgive dine artikler gennem nettet, lær html koder til hjemmesider

Som nybegynder skal du starte stille ud derfor har jeg skrevet denne artikel der vil hjælpe dig med at forstå kodningerne.

Fordelen er at du nemt lære at bruge html, så du kan udgive artikler som den her meget hurtigere, ydermere er det vigtigt da du derigennem kan forbedre dit indhold da koderne er med til at sammensætte din artikel.

H1 og H2

Koder som H1 og H2 kender mange, de bruget til at fremhæve det vigtige på din artikel.

H1 : (

teksten

) (Der fjernes parenteserne)

H2: (

Tekst

) ( jeg har benytte H2 i denne artikel H1 og H2 )

Det fremhæver artiklens mulighed for nemmere at blive opdaget på søgemaskinerne, da jeg fortæller at jeg syntes at H1 og H2 er vigtige informationer til oplægget.

Men du kan lære mere på hjemmesiden, det er simpel lærdom hvordan du opsætter billedet som dette med html koder, og hvordan links og URL fremskrives i html, alt sammen fr at du hurtigere kan udgive dine artikler på nettet mange hjemmesider, som denne side her hvor det er gratis at udgive artikler.

Du kan også lære hvordan du ser på himlen med din kikkert, det er nemlig ikke alle der ved hvor mælkevejen eller tvillingerne er på den store stjerne himmel.

Lidt om It-skolen.dk

It-skolen.dk er en side der er meget ny, jeg har lavet den fordi jeg syntes at viden er vigtigt at det gratis deles, jeg skriver ikke hver eneste dag på hjemmesiden da jeg har mange andre projekter i luften, men jeg vil prøve at skrive gode brugbare informationer på siden.

(Du kan hjælpe mig) !!!

Ved simpel samling af brugbare informationer du mener siden skal indeholde, så forbedre vi sammen hjemmesiden, meget hurtigere.

Viden er gratis og det skal det fortsætte med at være, og gode tips og råd følger glædelig med

Så se og lær at benytte html koder til din fordel, da du nemmere på den måde kan opsætte dine fremtidige billeder i dine artikler og endda link.

Lær mere på min hjemmeside. http://it-skolen.dk/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.