Gode jobmuligheder for dig, der søger stillinger i it branchen

0

Der er i øjeblikket rigtig gode muligheder for dig, hvis du kunne tænke dig at søge et job i it branchen.  Mange danske virksomheder står nemlig lige nu i en situation, hvor de finder det rigtig svært at få rekrutteret programmører og systemudviklere.

En undersøgelse foretaget af arbejdsmarkedsstyrelsen viser at danske virksomheder nu og her står med hele 315 tilfælde, hvor de forgæves har ledt efter den rette kandidat til stillingen. Og dette selvom der har været knap 1.500 it jobsøgende tilgængelige for arbejdsmarkedet.

Er du en haj indenfor it og leder du efter et nyt job? Så se med, når virksomheder efterspørger nogle helt specifikke krav til deres mulige kandidater (med eksempler indenfor 2 forskellige undergrene):

  1. Med den store interesse for mobil adgang og stigende efterspørgsel efter apps, er der efterhånden skabt flere stillinger der har at gøre med udvikling af apps til mobilen. Vil du gerne gøre dig selv attraktiv til en stilling indenfor dette område, er det en god ide at have kernekompetencer indenfor HTML5, Java og andre teknologier der bruges når der bygges mobil apps.
  1. Der er stadig stor efterspørgsmål på den helt traditionelle webudvikling. Kompetencer indenfor Microsoft Commerce Server, Microsoft .Net, EMC Corporations Documentum (enterprise content management), Python, Sharepoint Server, Oracle Workflow, SOAP, Google App Engine er blot nogle af mange der er vigtige af have, hvis du vil søge en sådan stilling.

God fornøjelse med jobsøgningen!

Leave A Reply

Your email address will not be published.