Det skal du være opmærksom på, når du køber billig argan olie

0

Efter at argan olien er blevet meget populær, så kan du efterhånden finde olien i alle prisklasser. Der er billige udgaver, der er medium udgaver og der er de helt dyre udgaver. Men lige meget hvilken udgave du køber, så skal du tjekke kvaliteten af argan olien, da den ikke nødvendigvis matcher med prisen.

Du skal ligeledes huske på, at ikke alt der bliver skrevet og sagt om argan olien er sandt. Der er desværre opstået en masse rygter og myter om olien, og nogle er mere sejlivede end andre. Men de er svære at slå ihjel, da de især spredes via sociale medier og internettet.

Argan olier findes i flere forskellige former. Det der især er vigtigt, når du køber en argan olie, det er at tjekke, at den er blevet filtreret nok. Dette har nemlig afgørende betydning for oliens egenskaber.
Er olien ikke filtreret nok, så danner den med stor sandsynlighed bundfald, og så er den mere krads og harsk for huden. Dvs at den kan risikere, at i stedet for at pleje og give en stærk og blød hud, så får du bare en øm, kløende og irriteret hud.
Det er især vigtigt at tjekke olien, hvis du vil benytte den til små børn, da de slet ikke kan tåle en let filtreret olie, da den vil give udslag og problemer med irritation.

Ud over filtreringen, så skal du også tjekke, at olien har den rigtige farve og konsistens. Den ægte argan olie er gylden gul, hvorimod blandingsprodukter og kemisk behandlet olie ofte er mere mælkehvid eller helt gennemsigtig.

Du skal ligeledes holde øje med oliens kvalitet. Da olien presses ud af kernerne, så kan det være svært at lave en 100% identisk olie fra produktion til produktion. Men man kan komme utroligt tæt på, også uden at benytte kemi. Det gælder bare om, at olien skal presses ud af kerner, som er i god kvalitet.
Så du skal sikre dig, at den olien du evt køber, den skal stamme fra produktioner, hvor kvaliteten er tjekket på et laboratorium, så det kan valideres, at kvaliteten er, som den skal være.

Leave A Reply

Your email address will not be published.