Bordpynten til festen er blevet retro

0

Retro fester hitter

Det er ikke mange år siden at festerne var fyldt med plastik og flag i hidsige farver. Der hvor festen handlede om traditionerne og det til tider kiksede bordpynt. Den dag er slut, for når danskerne holder fest i 2013, bliver det med vintage pynt og retro festartikler.

Festen i 2013 bliver i de sarte farver

Når danskerne vil holde fødselsdag, bryllup og havefester, bliver det med bordpynt i de sarte farver. Alt fra rertro slikposer, til papirsugerør med striber. Det er ikke mange år siden at festerne var fyldt med de farverige plastik krus og billigt plastik bestik, men det er slut nu. De danske webshops, der sælger pynt til festen, melder en kæmpe stigning af de nye festartikler i papir. Danskerne har taget trenden til sig, fra USA, hvor retroen er blomstret de seneste år. Alt fra papir pomponer til smukke rispapirlamper i pastelfarver, er blevet hittet når da danske brudepar holder fest. Trendeksperter kalder det, der mangfoldige fester, hvor det i højere grad handler om at skille sig ud fra mængden og holde en fest, der ikke bliver glemt.

At vintage også hitter, når vi holder fest, er nok et tegn på at retro er utroligt populært i disse år. Så skal du holde fest i 2013, bliver det måske en retro fest med masser af bordpynt i vintage.

Leave A Reply

Your email address will not be published.