At rejse er at leve

0

Nu er foråret kommet – endeligt. Det er i dag den første forårsdag, og meget symbolsk, så skinner solen fra en helt skyfri himmel.

Forår i Danmark er noget helt særligt, og selvom det er koldt, er luften frisk på en bestemt måde.

Men hvis man ikke kan vente på at varmen rigtig kommer, så kan man jo snyde ved at tage en weekendtur sydpå. For der kommer foråret jo lige lidt før, hvilket betyder at man kan tage forsmag på alle glæderne – den lidt tyndere jakke, nyde en kaffe i solen, og alle de andre ting, som bare gør at ens humør bliver en lille smule bedre.

Det er muligt at få relative billige flybilletter, hvis man er god til at holde øje med forskellige tilbud. Og så kan man jo enten bo billigt på hostel, eller finde en lækker lejlighed på airbnb, så man kan lave sin egen mad, og have lidt mere plads end på et upersonligt hotelværelse.

 

Det handler bare om at få pakket den weekendtaske, og komme af sted. Der er ingen grund til at udskyde det, så ender man bare med slet ikke at få gjort det. Det behøver jo ikke være mere end en enkelt overnatning eller to. Der er stadig rigelig tid til at gå tur i Paris gader, eller nyde pizza i en Rom, og få følelsen af ferie og afslapning.

Leave A Reply

Your email address will not be published.