Gå efter de gode vaner – og uden om mirakelkurene – for et varigt vægttab

0

Slankekure. Vi kender dem alle sammen, og de fleste af os elsker at hade dem. Op gennem 90’erne og langt ind i 00’erne fulgte den ene slankekur efter den anden, og langt de fleste (kender en der) har været på kartoffelkuren, suppekuren, babymadskuren og alskens andre ekstremkure, der fødes i Hollywood og bliver spredt som ringe i vandet gennem de kulørte blade. Der loves guld og grønne skove, svimlende vægttag og det perfekte liv i bonusgave. Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det er det sådan set også.

Hvis dit ønske er at leve sundt og være slank, så skal din slankekur være fornuftig, som de eksempler, du ser i linket her. Faktisk skal du bevæge dig helt væk fra at se slankeprocessen som en afsluttet periode, hvorefter du har tabt dig et vist antal kilo.

For at slankekuren skal blive en succes og ende med et varigt vægttab, kræver det nemlig, at du anser din slankekur for at være en periode, hvor du indretter dig med nye, gode vaner – som du vel at mærke holder fast i, når ”kuren” er slut.

Der findes altså ingen vidunderkure. Desværre, vil nogen nok mene. Men faktisk kan det give dig både mere energi, bedre helbred og en smukkere krop, hvis du tager slankekurens gode vaner til dig og gør dem til en del af din hverdag.

Kort og godt er den slankekur, der virker, altså den slankekur, der varer ved. Held og lykke!

Leave A Reply

Your email address will not be published.