Billig fyringsolie fjerner alle dine bekymringer

0

I går var jeg en tur forbi den lokale Q8 tank, for at købe lidt fredagsslik til børnene, og der stødte jeg på et knald godt tilbud på billig fyringsolie, til den kolde vinter. Jeg og min mand har gennem flere måneder talt om den store udgift der er i køb af fyringsolie, som hver vinter kommer bag på os.

Derfor blev jeg meget overrasket og lettet, da jeg ved tilfældighed så dette tilbud på Q8, man kan nemlig selv logge sig ind på deres hjemmeside og beregne, hvor mange penge man kan spare ved køb af fyringsolie på Q8. Man går ind på hjemmesiden, hvor man først taster størrelse af tank ind, derefter hvor meget fyringsolie du forventer at bruge over vinteren, om din tank tåler frost og til sidst hvilken type fyr du har i hjemmet. Ved at gøre dette regner Q8 din pris ud og hvor meget du sparer. Jeg sparer denne vinter 750 kroner ved at købe fyringsolie hos Q8.

Jeg kunne derfor med glæde fortælle min mand, at vi ikke længere skulle bekymrer os om alt for dyr fyringsolie denne vinter. Vi går nu en vinter i måde, med god samvittighed og måske bliver der i år råd til lidt ekstra forkælelse over julen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.