Om køkkener og risikoen ved at bygge selv

0

Det er det eneste, der mangler, for at det nye hjem er færdigt. Det skal være det nye samlingspunkt for hele familien og præsentabelt centrum, når vennerne er på besøg, og I holder middage i gode venners lag. Det I mangler og drømmer om, er et nyt køkken. Men sådan et kan også hurtigt blive en meget dyr fornøjelse.

 

Derfor tænker mange også, at de måske kan skære i udgifterne ved at klare noget af byggearbejdet selv. Men det er lige præcis her, at der kan opstå problemer, der ender ud i, at køkkenet bliver meget dyrere end først beregnet. Dette skal selvfølgelig ikke forstås som en manglende tiltro til dine gør-det-selv-evner, men hvis dit arbejde viser sig ikke at være udført helt korrekt, er der ingen mulighed for erstatning.

 

Hvis I derimod vælger at betale for en håndværker, kan I sikre jer mod eventuelle fremtidige fejl og mangler. Når jeres håndværker er medlem af Dansk Byggeri, er I nemlig dækket af Byggaranti, der kan hjælpe med at udbedre skader for helt op til 100.000 op til fem år efter at arbejdet er udført.

 

Så selvom det kan være fristende selv lige at smide de skabe op og stable den mur på benene, kan det altså vise sig at være en dyr fornøjelse selv at gå i gang med håndværkerarbejdet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.