Åbne en bar

0

Det er sjovt, som der er nogle drømme der går igen hos mange mennesker. At rejse jorden rundt, at vinde en million og – som jeg for nylig opdagede, at jeg ikke er alene om – at åbne en bar!

 

Jeg har haft mange forskellige ideer igennem årene dog. Først ville jeg åbne en lille smørebrødsbutik i god gammeldags stil, hvor der også blev serveret gode special øl og snaps. Det kom jeg dog fra, da jeg blev lidt ældre. Nu vil jeg hellere åbne en rigtig bar, som åbner om eftermiddagen og har åben et godt stykke ud på natten. En klassisk stambar. Der skal serveres nogle små retter – ikke så man kan blive helt mæt, men så man lige kan få stillet den værste sult. Så skal der være hyggelige bartendere, som værner om de regelmæssige kunder, og samtidig sørger for at alle nye også føler sig velkommen.

Derudover skal der være mulighed for både at købe øl og cocktails. Det må dog for guds skyld ikke gå hen og blive en fancy cocktail bar, hvor der pludselig er kø uden for og folk der render rundt og spiller karl smart.

 

Der skal ikke være det store det store drinkskort, men nogle få klassikere, hvor kvaliteten til gengæld er helt i top.

Det kræver selvfølgelig at jeg hyrer nogle gode bartendere som har styr på tingene, og derudover at jeg investerer i noget godt bartender udstyr.

Leave A Reply

Your email address will not be published.