Mobiltelefonen som livslinje og vores bedste ven

0

De er små, lette, har tendens til at forsvinde og er en uundværlig livslinje for de allerfleste. De fås i alverdens udformninger og kan efterhånden ligeså meget som et lille menneske; tale, regne, finde vej og genkende sin mor eller far. Og så er de i konstant udvikling. Der skal ikke gå mange uopmærksomme måneder, før man er helt bagud i dansen med hensyn til deres udvikling.

 

Det er selvfølgelig vores alle sammens mobiltelefoner, jeg snakker om her. De er blevet en fuldstændig uundværlig del af vores tilværelse, og vi er kommet dertil i afhængigheden, hvor vi føler os fuldstændig nøgne, hvis vi ikke har vores mobiltelefoner på os. Med dem føler vi os trygge. Vi har venner og familie fra hele verden lige ved hånden, og kan altid ringe, skype, chatte og skrive, hvis vi har brug for noget familiær omsorg eller bare en hurtig chat mens vi venter på bussen.

 

Og på grund af denne afhængighed har mobiltelefonproducenterne også rig mulighed for hele tiden at udvikle på deres produkter. For vi køber dem, gør vi. Ikke nok med, at vi vil have vores mobiltelefon indenfor rækkevidde konstant (selv når vi sover, ligger den ved siden af os alle sammen), så vil vi også have det nyeste af det nye, når det gælder teknologien.

 

Konklusionen er derfor simpel. Mobiltelefonen er kommet for at blive, og hvis du ikke skynder dig at hoppe med forrest i bussen, så risikerer du inden længe at blive sat helt af.

Leave A Reply

Your email address will not be published.