Mangler du et fritidsjob?

0

Rygterne siger, at fritidsjobs er en mangelvare, der nærmest ikke er til at drive op for tiden. Men, det behøver ikke at være så besværligt, som du har hørt i medierne. Selvom det siges, at fritidsjobs hører en anden tid til, hvor virksomhederne blomstrede, og studentermedarbejdere blev godt betalt, fordi man mente, at de kunne bidrage med en ny tilgang til tingene og et frisk pust i virksomheden, så er der altså hjælp at hente, hvis du gerne vil booste din økonomi med et fritidsjob.

 

På jobsøgningssider som fx Jobzonen har de nemlig gjort det meget nemmere at for overblik over, hvilke fritidsjobs, der er tilgængelige pr. dags dato. Og det er altså ikke små tal. Stillinger som tjener, telefonsælger og pædagogmedhjælper er blandt de hyppigst forekommende, og søgesiderne gør det nemt for dig at sortere i de udbudte jobs. Inddelingsfunktioner som landsdel, by, jobkategori og ansættelsestidspunkt kan hjælpe dig med at spore dig ind på lige netop det fritidsjob, du gerne vil have.

 

Så, hvis du ikke helt synes, at SUen rækker til at betale både husleje, mad og almen hygge, så er der altså ikke så langt mellem fritidsjobsne, som man skulle tro, hvis man lytter til den generelle pessimisme i medierne. Stadig i tvivl? – så prøv selv at lave en søgning på dit ideelle fritidsjob.

Leave A Reply

Your email address will not be published.