Er det din drøm at arbejde med børn?

0

”Pædagogmedhjælper søger job”, er det også temaet for dine jobansøgninger? Så er du nok ikke alene. Der er for tiden ikke langt mellem historierne om, at der har været flere hundrede ansøgninger på et enkelt stillingsopslag i en børnehave. Selv har jeg prøvet at søge en stilling i en legestue, hvor jeg fik svar tilbage om, at jeg desværre ikke var blevet udvalgt til stillingen blandt de 367 ansøgere.

 

Det virker jo fuldstændig overdrevet, og kurven er efterhånden også ved at vende. Og heldigvis for det. Stillinger som pædagogmedhjælper har til alle tider været populære og jævnt godt ansøgt, men disse tilstande kan synes fuldstændig urimelige, når man sidder på den anden side af jobsøgningsmekanismen og bare gerne vil have et job, hvor man kan få lov til at arbejde med børn dagen lang.

 

På flere jobsøgningssider gør de dog en dyd ud af at hjælpe dig til at sortere i jobopslagene, så du kan fokusere dine kræfter og skrive specialiserede ansøgninger til udvalgte institutioner i stedet for at skyde med spredehagl af lav kvalitet.

 

Så, hvis du er på jagt efter et job som pædagogmedhjælper behøver udsigterne altså ikke at være nær så sølle, som de godt kan komme til at fremstå i medierne. Med hjælp fra søgemaskinerne og en ansøgning skrevet til perfektion, skulle de være muligt for dig at få fingrene i dit yndlingsjob.

Leave A Reply

Your email address will not be published.