Hvad kan jeg betale med et benzinkort fra Q8?

Har du flere gange overvejet fordelene ved at have et benzinkort? Måske er dét, der forhindrer dig i at komme ud over stepperne og få et i virkeligheden, at du ikke ved præcis, hvad det kan bruges til? Med et kundekort hos Q8, kan du nemlig ikke bare nøjes med at betale benzinen på kortet hos Q8 og F24. Q8 har nemlig gjort det nemmere for dig at samle dine udgifter til bilen på ét og samme kort. Du kan nu ikke kun betale brændstoffet, hvad end det er benzin eller diesel, du kan også betale parkering, trailerleje og ting som kølervæske og lignende i Q8’s kiosker.

For at være mere specifik, så kan du bruge op til 5000 kr. pr. køb på trailer- og billeje, serviceydelser og reparationer, og det er endda også muligt at betale parkering i lufthavnene, Billund og Kastrup. Hvis I, som mange andre danskere, også indimellem tager på tværs af landet eller til Sverige, så kan I også bruge kortet som betaling til dette. Der er med andre ord næsten ingen grænser for, hvor du kan bruge dit kort, når det kommer til udgifter i forbindelse med bilen.

Vil du også gøre det nemmere for dig selv at være bilist? Så nyd godt af fordelene og ikke mindst rabatterne ved at klikke her.