Bilauktionens fase 3

0

Hvis du står og skal til at sælge din gamle bil, kan det være en god og indbringende idé at gøre brug af en bilauktion på nettet. Her slipper du for den langsommelige proces med at vise bilen frem til mange potentielle købere, svare på spørgsmål om diverse ridser i lakken og slæbe reservedækkene frem og tilbage fra garagen for at vise dem frem til alle købere. Hvis du vælger at sælge din bil via en onlineauktion, er der som regel tre faser, der skal gennemgås, før bilen er solgt. I denne post vil jeg beskrive den tredje og afsluttende fase, der handler om tiden efter auktionen er officielt afsluttet.

 

Hvis en eller flere købere har afgivet bud, der er højere end din angivne mindstepris, når auktionstiden udløber, kan du betragte bilen som solgt til højstbydende. I det tilfælde hjælper din tildelte konsulent dig med at skabe kontakt til din køber, og I skal så indbyrdes aftale leveringssted- og tidpunkt samt hvordan køber betaler for bilen. Når bilen er solgt, har køber tre uger til at omregistrere denne.

 

Hvis bilen derimod ikke opnår et bud, der er højere end din mindstepris, indenfor de 24 timer, som auktionen varer, er bilen ikke at betragte som solgt. I en sådan situation vil du blive guidet af din konsulent og få at vide, hvad der skal gøres af tiltag for at få bilen solgt ved næste auktion eller på anden vis.

Leave A Reply

Your email address will not be published.