Bilauktionens fase 2

Skal du snart af med den gamle bil, og orker du ikke at skulle forhandle frem og tilbage med diverse, eventuelle købere og stå til mås for de fejl og mangler, der nu engang er ved en brugt bil, så kan det nemt være, at en god løsning for dig ville være at sætte bilen på en af de mange bilauktioner, der findes her i landet.

Når din bil sættes på auktion, er der som regel tre faser, som skal gennemgås inden bilen er solgt og du har kontanterne i hånden. I dette indlæg vil jeg beskrive den anden fase af bilauktionen, der handler om auktionens start.

 

Når du har beskrevet din bil i ord og billeder, er den klar til at blive godkendt af en konsulent fra fx Autocom. Denne konsulent følger dig gennem hele auktionsforløbet og godkender din beskrivelse, når denne er korrekt og fyldestgørende nok. Herefter frigøres bilen til auktion, og den ligger åben for bud i 24 timer. Mens auktionen kører, får du en påmindelse på mail hver eneste gang, der afgives et bud på din bil. På denne måde er du altid opdateret på, hvordan det går med auktionen og hvor stor en indtjening du har i udsigt, når auktionen slutter.