Sidder du, og pusler med tanken om at tage til Grønland?

For at opleve den storslåede natur, landets unikke kultur, eller om mødet med landets dyreliv?

Det er ikke mange årtier siden, at vi som danskere var nødsaget til at sejle, for at nå til Grønland, men den tid er gud ske lov ovre. I et voksende internationalt flymarked, er der flere, og flere udbydere, og det smitter af, på de destinationer, der ellers tidligere var svære at gøre profitable. Det voksende flymarked gør det dog også både lettere, og sværere for forbrugeren. På den ene side er der en masse rejseudbydere, og det er sjældent nødvendigt at tage ned, og hilse på det lokale rejsebureau, da det meste kan klares over internettet. For 10 år siden var det helt utænkeligt at købe en rejse, uden om et rejsebureau, som var medlem af rejsegarantifonden, men i dag, hvor der er så mange udbydere, tiltaler denne mulighed flere , og flere rejselystne danskere.

Når jeg skal finde flybilletter går jeg altid online først, og sonderer markedet for flybilletter. Flybilletter til Grønland er imidlertid en lidt anderledes nød at knække.

Da der ikke er så mange udbydere fra København til Grønland, kan det bedst betale sig at tjekke, den direkte udbyders hjemmeside først, da du hurtigere kan finde frem til den reelle pris for rejsen.

Rigtig god fornøjelse !