Kender du til hastesager ved oversættelser?

Det kan, som vi ved, godt gå hen og blive lidt travlt i vores hverdag på jobbet, hvor vi som regel sidder på vores pind fra morgen til eftermiddag eller aften. Og når det kniber med at nå det hele, er der da ikke noget bedre end lige at få en håndsrækning! Hos EasyTranslate kan du endda få en yderst professionel én af slagsen, der med både oversættere og tolke kan hjælpe dig med både almindelige opgaver eller hastesager, der skal oversættes. De tilbyder oversættelser foretaget på rigtig mange sprog, som blandt andre kan være engelsk, svensk, hollandsk, fransk, tysk, japansk og russisk – for bare at nævne nogle.

 

Og som en ekstra service, kan de som sagt også hjælpe ved hastesager. Det vil sige, at de ikke kun er til rådighed i dagtimerne, men du kan faktisk kontakte dem og få hjælp alle døgnets 24 timer. Derfor er der ingen stress og jag, hvis du er ude i sidste øjeblik, da de vil sætte flere oversættere på din opgave, så du kan nå din deadline. Dette er muligt, da de har et stort professionelt netværk af oversættere, og dermed kan dine opgaver blive løst – ikke bare til tiden – men også med de bedste fagfolk inde for netop din branche.