Frygter du byggesjusk?

Så helgarder dig mod det! Kan man det? Svaret er: Ja, sagtens. Det er slet ikke ugennemskueligt, som så mange andre ting kan være, når det kommer til byggeri, malerarbejde og renovering. Hvis du vælger den rette håndværker, så er du nemlig dækket mod både fejl, mangler og sjusk, hvis du skulle være så uheldig, at have fået en sjusket håndværker ind af døren. Og hvordan vælger man så den rette? Igen er svaret simpelt: han skal være medlem af Dansk Byggeri, fordi så er han dækket af Dansk Garanti. Dansk Garanti er din sikkerhed for, at tingene bliver udbedret uden merbetaling, hvis du efter et stykke tid opdager, at arbejdet ikke er gjort ordentligt. Det kan for eksempel være, at gulvet hælder, at vinduet ikke er sat ordentligt i, eller at malerarbejdet ikke er ordentligt udført. Lige meget hvad fejlen, manglen eller sjusket er og skyldes, så betaler Dansk Byggeri.

 

Ved du ikke, hvor du skal henvende dig, hvis du vil finde den rette håndværker? Så har Byg Garanti gjort det nemt for dig – du skal nemlig bare klikke her. Så slip bekymringerne, og vælg den rette håndværker fra start af og undgå ærgerlige økonomiske konsekvenser grundet en hurtigt, billig og forkert beslutning, som senere vil vise sig at blive dyr.