Bil og by er et skidt makkerpar

0

De fleste af os kender den følelse af frustration og raseri, der bobler i kroppen, når man for tredje gang i denne uge holder i bilkø for at få lov til at komme på arbejde og passe sine pligter. Det kan da ikke være rigtigt, tænker man. Og det behøver det sådan set heller ikke at være. I hvert fald ikke i din hverdag.

 

En løsning på den uløselige ligning bil x by = effektivitet findes ikke. Derfor må en helt anden løsning tages i brug, hvis man ønsker en effektiv transport uden frustration og køkørsel. Den løsning er en cykel, og således opnår vi en ligning, der ser således ud: cykel x by = effektivitet. Men hey, siger du så. Hvad så med mine børn, indkøbsposer, skoletasker og arbejdsmapper, der skal transporteres. Dem kan man jo ikke have i cykelkurven. Eller hvad?

 

Svaret dertil er simpelt. Cykel + lad = optimal transport på tre hjul.  Med en ladcykel har du optimale muligheder for at bevæge dig ubesværet rundt i bytrafikken samtidig med at du transporterer både dine børn og jeres bagage.

 

En ladcykel behøver heller ingen parkeringsplads, og hvem vil ikke gerne fritages for den obligatoriske rundkredskørsel på parkeringspladsen et kvarter hver morgen?

 

I min optik er ladcykel og by det perfekte makkerpar. Hvad synes du?

Leave A Reply

Your email address will not be published.