Et sidste farvel til guldet

0

Igennem livet samler vi minder fra både folk, der har været involveret i vores liv på den ene eller anden måde, og disse minder forbindes tit til ting, som vi har købt i samme forbindelse eller ting, som vi har fået af dem. Når du sidder og kigger på din smykkesamling gennem mange år, er det derfor også med følelser indblandet – i hvert fald hvis man spørger kvinderne. Kvinder forbinder nemlig ofte guld med følelser, hvor mænd forbinder det med penge. Derfor kan det også ofte være nemmere for mænd at skille sig af med gamle arvesmykker eller ting, som de har fået af ekskoner eller –kærester. Kvinder derimod, er en helt anden sag. I hver fald hvis man spørger Helene Sørensen, der er direktør hos københavnske Nyfortuna. Her oplever hun ofte, at kvinder skal tænke lidt længere over tingen, hvorfor hun også ofte råder dem til at gå hjem og tænke over det. Her er det ofte nemmere for mænd, der tit tænker i guldpriser og afkast i stedet for følelser.

 

Har du sagt et sidste farvel til dine gamle guldsmykker, som du alligevel ikke får gået med? Så kontakt Nyfortuna på denne hjemmeside, og de vil sørge for en god behandling af dig som kunde, og du vil tilmed få den, med garanti, bedste guldpris.

Leave A Reply

Your email address will not be published.