Din nye, trehjulede bedste ven

0

Det kan godt være, at de både er uhandy og til en pris, der kræver en solid økonomi. Men til gengæld kan de gøre din hverdag meget behageligere, og hvem har ikke brug for lidt mere komfort i en travl hverdag?

 

Måske har du regnet ud, at det er ladcykler, jeg snakker om. Transportmidlet med den store transportkasse foran og de tre hjul, har i mange årtier været brugt af blandt andet købmænd og læger på hjemmebesøg, der skulle transportere større mængder af varer og remedier over en kortere afstand.

 

I disse år, hvor fokus på et grønt miljø er steget markant, og benzinpriserne har været på himmelflugt, har den trehjulede transportcykel fået en velfortjent renæssance. Cyklen er blevet ommøbleret en smule, og er i mange tilfælde blevet udstyret med børnesæder med dertilhørende sikkerhedsseler i ladet.

 

Ladet giver også mulighed for at transportere alt lige fra indkøbsposer og skoletasker til flyttekasser og møbler.

 

Dét, der gør cyklen til det perfekte transportmiddel i byen og vil gøre den til din nye bedste ven, er hvor nemt det er at komme frem i trafikken på en cykel sammenlignet med i en bil. Du undgår frustrerende køer og kampen om parkeringspladserne. Til gengæld får du motion, frisk luft og tid forærende. Lyder det ikke som en ven, du gerne vil have?

 

Hvis du har lyst til at kigge nærmere for mulighederne indenfor ladcykler, kan du starte med at tage et kig på denne side.

Leave A Reply

Your email address will not be published.