De perfekta ytterkläderna till din båt

Långt ifrån de flesta har möjlighet att köra in båten i ett garage efter varje segeltur. Det är trots allt lite enklare, om transportmedlet har fyra hjul och är en bil. När båten inte kan stå i garage, är det extra viktigt, att man som båtägare ser till att skydda båten mot väder och vind, som annars kan komma att slita på och skada båtens ytskikt.

För att skydda din båt kan det vara en riktigt bra idé att investera i en presenning, som är speciellt utformad till ändamålet. En båtpresenning skyddar din båt och är designad på så sätt, att den sitter tätt omkring båten och är enkel att sätta på. Längs presenningens kant finns det som regel förstärkta ringar, så att presenningen kan dras åt med rep för optimalt skydd.

Förutom att en båtpresenning är en bra investering för din båt, är det till och med en investering, som inte har den stora inverkan på din privatekonomi. Skydd till båten kan nämligen fås till priser under 500 kr.

När båten ska transporteras på en trailer bakom en bil, är det dock viktigt att den är skyddad av en båtpresenning, som är gjord för transport. Fördelen med sådana presenningar är att de kan motstå det slitage, som båtens yta utsätts för, när insekter, småsten och andra objekt kommer flygande i hög hastighet under körningen.

Besök denna sida för att se priser och få veta mer om presenningar till din båt.