Fiskeolie til sundhedsrealister

0

Som sidestykke til den næsten fanatiske sundhedstrend, vi ser i København og andre større byer anno tyvetolv, er der opstået en samling af mennesker, der er trætte af suppekure og fitnesscentre, og som fokuserer mere på en holistisk sundhed frem for at måle sundhed i tabte kilo.

Denne gruppe har som hovedfokus, at de ikke er ligesom fitnessfanatikerne. Sundhed handler om en kombination af ydre sundhed og indre velvære. Og fysisk sundhed kommer efter denne overbevisning ikke af at løbe en maraton og leve af dampede grøntsager og fedtfrie proteinbarer – ligesom mental sundhed er en forudsætning for, at den fysiske sundhed kan blive en vedblivende realitet.

Derimod tror sundhedsrealisten på, at sundhed skabes i hverdagsrutinerne. Det skaber ægte sundhed at tage cyklen til arbejde i stedet for bilen. Og det skaber ægte sundhed at løbe sig en tur og få renset tankerne i stedet for at pumpe løs i en mørk og svedig kælder i et fitnesscenter.

Og hos en sundhedsrealist er der plads til fest – både i weekenden og i hverdagen. Og der skal være plads til alkohol, sukker og stivelse. Af den simple grund, at sundhedsrealisten tror på, at variation er nøglen til alt godt. Dog skal der være plads til et par tiltag af den helseorienterede slags.

Selvom fiskeolie måske ikke er den mest sexede ingrediens i en løssluppen hverdag, hvor der er plads til både bøffer, chokolade og rigeligt med rødvin, så kan den hjælpe dig med at holde din sundhed stabil og din hund ung og smuk – og det er for mange en motivation i sig selv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.