Vind spa-ophold på tanken

Din lokale tankstation lyder ikke ligefrem som det mest oplagte sted at vinde et spa-ophold, men det er immervæk det, som F24 og Q8 udlodder i deres aktuelle konkurrence.

Det eneste, du skal gøre, er at registrere dine køb hver gang du køber brændstof på stationen. Det kan du både gøre direkte på standeren, hvis du betaler med kort, eller på internettet, hvis du bare har en kvittering.

Og præmien, der udloddes, har ikke meget med olieskift, benzin og bilvask at gøre. Der er nemlig vaskeægte luksus på højkant i F24s konkurrence. Præmien består således af 24 timer i ren luksus for to personer på Hotel Vejlefjord. Opholdet er inklusiv alt, hvad et luksushungrende hjerte kan begære. Atmosfærefyldte omgivelser, velkomstdrink, 5-retters menu, vin, forkælende spabehandlinger med fod- og rygmassage og som turens højdepunkt, Den store Duet, der ifølge beskrivelsen skulle være den ypperste forkælelse for to. Til at afslutte det skønne ophold er der stor morgenbuffet inden afrejse.

Det er altså ikke småting, der udloddes, når tankstationen holder konkurrence, så fra nu af vil jeg holde lidt ekstra øje, når jeg tanker benzin.

Hvis du har et benzinkort som dette, bliver dine køb desuden automatisk registreret, og dermed øges dine chancer for forkælelse.

Hermed er tippet givet videre.