Sommeren er reddet

Vejret er trist herhjemme, og den danske sommer er mildest talt ikke, hvad den kunne være. Der har ikke været mange lyse nætter med pølser på grillen og kolde drikke på altanen. Vi har alle sammen gået gennem en lang vinter, som de sidste år kun er blevet endnu koldere, og ventet på, at sommeren endelig skulle komme og varme os lidt. Men ak, den sommer har virkelig ladet vente på sig. Og måske er økonomien ikke helt til fjorten dages grisefest på Mallorca. Men, fortvivl ej. Her kommer et tip til hvordan den triste, danske sommer kan undgås. I hvert fald for en tid.

Gå på nettet, tjek dagens guldpriser og få råd til en tur sydpå. Prisen på guld svinger fra dag til dag lidt ligesom aktier, så det kan betale sig at holde øje. For hvis du er heldig, kan det sagtens vise sig, at der ligger guld nok i det gamle smykkeskrin til at finansiere en tur til de varmere himmelstrøg.

Men er det ikke synd at skille sig af med smykkerne, spørger du måske. Og jo, nogle smykker skal man ikke skille sig af med. Men hvis smykkerne alligevel bare ligger i en skuffe og aldrig ser dagens lys, så ville de måske gøre sig bedre i form af de gode minder, de kunne skabe, hvis de blev omdannet til kontanter. På den måde ser både smykkerne og du igen dagens lys, der vist nok skulle være en del skønnere i en strandstol med en drink i hånden og tæerne i sandet.