Hvad skal du se på Grønland?

0

Er du så heldig, at du står overfor en rejse til det smukke Grønland? Så er der al mulig grund til at læse på lektien og forberede dig på en oplevelse af de større. På Grønland er der nemlig en stort set uudtømmelig skattekiste af oplevelser, der bare venter på at blive oplevet. Herunder kommer en liste af ting, som du på ingen måde må forlade det hvide rige uden at have set.

1. Indlandsisen er et naturfænomen uden lige, der oven i købet er i konstant forandring. Derfor er en tur på Indlandsisen et must. Turen på indlandsisen foregår som regel på enten snescootere eller hundeslæder.

2. Og lige netop hundeslæder er det næste punkt på listen. For hvad er mere storslået grønlandsk end at sidde pakket ind i sælskindstøj bag på en hundeslæde og lade sig transportere af disse fantastiske, stærke dyr, der er menneskets bedste ven?

3. Havet omkring Grønland har den smukkeste blå farve, da store dele af det består af smeltevand. Derfor må du ikke snyde dig selv for en sejltur på det iskolde blå vand mellem de enorme isbjerge. Hvis du er heldig, spotter du måske en hval eller en isbjørn. Isbjørnen er egentlig også lidt af et must, men de kan være meget svære – og farlige – at komme i nærheden af. Derfor tilbyder mange grønlandske byer såkaldte isbjørnesafarier, hvor der tilmed ofte er isbjørnegaranti – hvis du ikke ser en isbjørn, så betaler du heller ikke.

4. Som sidste punkt på listen, der kunne fortsætte i uendelighed, er at besøge en lille bygd. I bygderne får du nemlig lejlighed til at få et nærmere indblik i, hvad det vil sige at leve på Grønland.

Du kan læse mere om Grønlands mange muligheder og bestille billige flybilletter direkte fra København lige her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.