Det er aldrig for sent at lære en gammel ølhund nye tricks

Siden den gang i slutningen af folkeskolen, hvor det gjaldt om at skaffe falskt id for at kunne købe alkohol i Netto, har jeg været stor tilhænger af den skønne humledrik i de grønne flasker. Indrømmet, de første (kasser) smagte forfærdeligt bittert, men da jeg først havde vænnet mine smagsløg til smagen af øl, var mine præferencer klare.

Jeg foretrækker til hver en tid en kold øl frem for en farverig paraplydrink. Eller endnu værre, en eller anden form for spiritus blandet med en tarvelig, halvflad sodavand. Øl ved jeg hvad er, og derfor bliver jeg heller ikke skuffet.

Hvis jeg så alligevel skal drikke drinks, skal de foregå på samme måde, som da jeg var til middag hos en skøn veninde i sidste weekend. Hun havde brugt lang tid på at lave lækker mad, rydde op i sit irriterende fejlfrie hjem og så blændende ud i sit lette sommeroutfit i silke. Og til den opstilling hørte selvfølgelig også noget lækkert at drikke, men på det område er vi bare ikke helt enige.

Hun foretrækker nemlig de farverige drinks frem for de kolde øl, som jeg er stor fan af. I dagens anledning havde hun oven i købet flottet sig og købt de skønneste glas til vores cocktails. Og indrømmet, det var faktisk en ret lækker oplevelse at sidde dér all dressed up og sippe drinks af lækre glas hos min lækre veninde.

Derfor vil jeg nu komme min over min cocktail-angst og bestille nogle flotte drinksglas lige her. Så er der dømt drinksparty hos ølpigen.