Find den rette maler

0

Har du før været hjemme hos en ven eller kollega og set, at der har været fejl eller direkte mangler i deres malerarbejde? Selvom man godt kan lære at leve med det, vil det altid genere øjet, hvis man ved, at malingen ikke er helt jævn ved vinduet, eller at der ikke er malet helt lige ovre i hjørnet. Småting som dette er irriterende, især når malerarbejde ofte kræver både mange penge, tid og strukturering. Derfor vil man også gerne have det lavet rigtigt første gang!

Det kan man naturligvis ikke altid være sikker på, at det bliver, men én ting man kan være sikker på er, at man kan få fejl, sjusk og mangler udbedret uden beregning, hvis man vælger den rette maler.

Du kan være sikker på, at du vælger den rette maler, hvis denne er medlem af Dansk Byggeri. Med et medlemskab her, er du garanteret helt indtil fem år garanti for sjusk, fejl og mangler med en dækning helt op til 100.000 kr. Det må siges at være en garanti, som man gerne vil have, da det kan gå hen og blive ret så omkostningsfyldt, hvis skaden allerede er sket.

Så vælg din maler med omhu og undgå ærgrelse og økonomiske tab.

Leave A Reply

Your email address will not be published.