En ladcykel med høj sikkerhed

0

De stadigt mere populære ladcykler kan i den grad siges at dominere bybilledet i det moderne danske samfund. Flere og flere får øjnene op for de mange muligheder, som ladcyklen bibringer, hvorfor man også ser mange børnefamilier med ladcykler. Grundet børnefamiliernes hyppige brug af ladcyklerne, til og fra eksempelvis børnehave eller indkøb, stilles der også højere krav til en sikker ladcykel.

Sikkerhed er for mange ensbetydende med tryghed, og hvad er vigtigere, når man transporterer sig selv og sine børn igennem byernes gader fyldt med fodgængere, bilister og andre cykellister?

trioBike har valgt at fokusere på netop dette område, da det er en væsentlig del af familiernes liv at føle sig tryg på cykelstien, og trioBike er derfor kommet med en ny serie af trioBikes. Den ny triobike er ikke alene godkendt af forbrugerstyrelsen, den har også fået en forbedret kørestilling, øget stabilitet, større brugervenlighed, og den har ingen phthalater eller skadelige kemikalier. Dette sikrer dig og dine børn den bedste og sikreste trafik, hvor end I begiver jer hen.

Og nu kunne man måske tro, at de havde gået på kompromis med andre essentielle ting. Tilsyneladende ikke. trioBike fås i et lækkert og enkelt design med ikke mindre end 1296 farvekombinationer og i samtlige modeller, små som store, med plads helt op til fire børn – så der ingen undskyldning for at tage bilen!

Leave A Reply

Your email address will not be published.