Sådan oversætter du tekster til andre sprog

0

Google’s introduktion af deres oversættelsesmaskine, må siges at have været en af de mest gennembrydende tjenester som har gjort det nemmere for folk at oversætte tekster på egen hånd.

Kort og godt kan du skrive din tekst på eget sprog, hvorefter Google oversætter hele teksten til det sprog du har valgt blandt de utallige muligheder der står til din rådighed. Samtidig har du mulighed for at få lyd på dine oversatte tekster ved hjælp af en talefunktion på siden. På denne måde ligger det meste af verden for dine fødder, idet du både kan skrive og tale alverdens sprog med hjælp fra Google Translate.

Selvom den populære tjeneste på mange måder kan være til stor gavn for brugerne, har den også sine ulemper i form af misbrug og benyttelse til formål, hvor den simpelthen ikke kan leve op til standarden. På denne måde er der lige for tiden utroligt mange klager over, at et stigende antal elever på gymnasierne bruger det til deres tysk- og engelskopgaver. Det bliver allerede på dette niveau nemt at gennemskue hvem der fusker, da Google Translate leverer utroligt mange fejl og sjuskeoversættelser der mister sammenhæng i forståelsen af dem.

Arbejder du for et seriøst firma, der har brug for at kommunikere på tværs af landegrænser, er perfektion i oversættelserne altafgørende. Det hjælper ikke noget at give en oversættelsesopgave til en, der ikke er kompetent nok til at håndtere den. Det er derfor en god ide at finde et oversættelsesbureau som kan klare opgaven til punkt og prikke, og der som menneske rent faktisk forstår målgruppen for hvem teksten er henvendt til. Du kan finde et dygtigt oversættelsesbureau ved at klikke her.

Vælger du ikke et oversættelsesbureau der er dygtigt nok, risikerer du misforståelser i kommunikationen blandt dine samarbejdspartnere og i værste tilfælde, taber du en masse kunder og dermed potentiale i din virksomhed.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.