Flere danskere sælger deres guldsmykker

0

Når priserne på guld stiger, er det også at se på Google’s søgemaskine, hvor flere og flere søger efter guldpriser i dag. Det siger utroligt meget om den store interesse der de senere år er kommet i privates salg af guld, hvor der alene i Danmark bliver solgt 60 gange så meget som i 2009. Det er da også 11. år i træk, at priserne på guld er steget. Man skal faktisk næsten 100 år tilbage, før en periode med så mange stigninger fandt sted.

Der er da heller ikke noget at sige til at de høje guldpriser får folk til at sælge ud af deres private guld. Der er nemlig rigtig nemme penge at hente og gode muligheder for at finde et hav af interesserede guldopkøbere der er villige til at smide penge efter dig. Se udbydere af guld ved et klik her!

Sådan får du den rigtige pris for dit guld

Der er flere gode råd du kan tage til dig, i jagten på at få flest mulige penge for dit guld. En af dem er, at tage fat i flere guldopkøbere inden du vælger hvem du vil sælge dit guld til. Der findes desværre nogle virksomheder der, i programmet Kontant, er blevet afsløret i at købe guld til under halvdelen af den egentlige markedspris. Sørg derfor for at tjekke  hvad markedsprisen ligger på, som nemlig kan svinge fra dag til dag. På den måde vil du som køber være på mere lig fod med sælger i den konkrete handel.

Du skal dog ikke udelukkende selv sørge for vurderingen. Undersøg vilkårene som en sideting og gør også brug af en vurderingsekspert der til hver en tid vil være den bedste til at fastsætte en pris på dine guldsmykker.

Leave A Reply

Your email address will not be published.