Guld Købes – Tjen Penge på Dine Guldsmykker hos Brevguld

1

Salg af guld kan være enkelt og bekvemt. Brevguld køber guld, som du ikke længere ønsker, og veksler det til penge. Sælg guld af forskellig art; ødelagte smykker, gamle guldkæder og –ringe. Brevguld køber alle slags guldsmykker.

Guldpriserne er på højest niveau nogensinde

Fra tidlig alder lærer vi, at guld er noget helt særligt, og det højeste du kan opnå i enhver konkurrence eller sportsgren er en guldmedalje. Guld har altid haft en stor indvirkning, både i det gamle og moderne samfund. Dette unikke og ædle metal har altid været eftertragtet gennem historien. Guld er også en af ​​de hårdeste metaller. Guld har fungeret som finansmiddel i over 4000 år, og grundstoffet er universelt accepteret, fordi det er ekstremt sjældent. I dag er guldpriserne steget så meget, at folk er begyndt at udnytte chancen for at få den bedst mulige pris for deres gamle guld, inden priserne muligvis falder igen. Aldrig har priserne været så høje, og det kan også ses på stigning af salg af guld, som er steget 75% siden 2008.

Nem og sikker måde at sælge guld på

Brevguld tilbyder en nem og moderne metode at sælge guld på – uden risko. Hvis du har uønskede guldsmykker liggende i smykkeskrin og skuffer, og du gerne vil lave det om til kontanter, skal du blot bestille en returkuvert hos Brevguld og returnere den. Portoen er forudbetalt af os, og vi dækker forsendelsen for op til 4800 kr. Hvis du er usikker på, om nogle af dine smykker indeholder guld, kan du stadig sende det ind. Vores eksperter kan bestemme guldindholdet helt nøjagtigt. Vi vil sende din betaling 24 timer efter analysen og vuderingen af dit guld. Når vi køber guld, kan du få dine guldsmykker vurderet uden nogen udgifter for dig, og du vil altid få udbetalt den aktuelle guldpris. Hvis du, af en eller anden grund, ikke er tilfreds med den pris, vi tilbyder, har du en 100% tilfredshed eller guld tilbage garanti, som du kan gør brug af, og efterfølgende vil vi sende guldet tilbage uden nogen omkostninger for dig.

Fordele ved at sælge guld til Brevguld

Brevguld er sikker, og din returkuvert er forsikret for op til 4800kr. Hvis du mener, dine smykker er mere værd end 4800kr, kan du blot bestille mere end en returkuvert. Ligeledes er det vigtigt for Brevguld at opbevare kundernes guld i et sikkert boksrum, og lige så snart du har sendt dit guld ind, og det er noteret i vores system, er alt ansvar på vores skulder. En anden grund til at  vælge Brevguld er, at du vil modtage din betaling enten via bankoverførsel eller som en check 24 timer efter analysen af dit guld. Hele processen er gratis for dig, vi betaler levering, dækker eventuelle tab, analyse og opbevaring. Selv hvis du ikke er tilfreds med din betaling, får du dit guld tilbage helt gratis.

Contact Details

Loyan Mo

02030084600

Sigma Response Services Limited

London EC2A 3AY

United Kingdom

http://www.brevguld.dk/

Loyan@postalgold.com

1 Comment
  1. Martin says

    Jeg giver sgu ikke meget for idéen bag brev guld! Jeg vil godt vove den påstand at hvis de vurdér dit guld til X, så er det sikkert mere værd andre steder. De har i hvert fald alle muligheder for at snyde folk der ikke aner, hvad deres guld er værd.

    Skulle jeg benytte brev guld, så ville jeg få mit guld vurderet 2-3 steder, og så sammenligne de priser og sælge til den højst bydende! Jeg vil æde min gamle hat på at brevguld så vil være den lavest bydende af dem alle.

    Men man kan jo også blive positivt overrasket!

Leave A Reply

Your email address will not be published.