Planlæg din egen rejse til Grønland

Grønland er et utroligt spændende land med ældgamle og særprægede traditioner. Her møder du små isolerede samfund der alle er opbygget omkring den mest fantastiske natur. Grønland ligner ikke noget andet sted i hele verden og en oplevelse her vil blive et eventyr for livet.

Er du nysgerrig over, hvad din rejse til Grønland kan give dig af oplevelser? Så kig med og bliv guidet igennem et par enestående muligheder.

 

Havfiskeri

En fisketur i Grønland er ensbetydende med gode fangstmuligheder. Turene foregår på normal vis fra både, hvor der fiskes i ca. 200 meter dybde. Er du ude på den helt store jagt, kan du også vælge at gå efter grønlandshajen. En sådan krabat kan veje op til 600 kg og blive 6 meter lang.

 

Hundeslædekørsel

En helt enestående form for transport du får lov til at nyde i området nord for Polarciklen samt i Østgrønland. Klæd dig godt på i sælskindstøj og få en passageroplevelse der gør noget ved tilværelsen, i den endeløse natur der udelukkende er hvid forude.

 

Klatring

Grønland besidder blandt andet 1000 meter høje klatrevægge i massevis. Der er uanede muligheder alt efter dit erfaringsniveau. Hvad du skal være mest opmærksom på, er selve planlægningen. Hundeslædekørsel er stadig den dag i dag ofte brugt som transportmiddel og kan derfor blive den mest byrdefulde samt dyreste del af hele din oplevelse.

 

Transport Danmark-Grønland

Den mest hyppige måde hvorpå du kan transporteres og komme et skridt nærmere de uanede oplevelser er via fly eller helikopter.

I planlægningen er det derfor vigtigt at finde de rigtige flybilletter til Grønland. 

Når du befinder dig i Grønland og er i færd med at nyde din ferie er det vigtigt at huske på, at der ingen veje er mellem byerne. Dette betyder at du også er afhængig af flytransport når du har planer om at rejse rundt i selve landet.

God rejse!