Mobilt bredbånd i storbyerne

0

I de større byer som Aalborg, Esbjerg, Århus, Odense og København er hastigheden på det mobile bredbånd konstant på vej mod nye rekorder.

Fra starten hvor hastigheden på det mobile bredbånd var langsommere end det som var muligheden på de første rigtige smartphones og til nu, hvor man i slutningen af 2011 regner med at have hastigheder på helt op til 84 megabit, er udviklingen jo gået enormt hurtigt.

Prisen er også kun gået en vej med det mobile bredbånd og det er nedad. Det betyder store fordele for dig som bruger mobilt bredbånd og en langsom men sikker sejr over det almindelige bredbånd, hvor fiberbredbånd selvfølgelig også er en konkurrent.

De 4 store selskaber, Telia, Telenor, 3 og TDC udbyder hastigheder mellem 15 og 80 megabit i dag, i de store byer og dette gør at forbrugerne har flere valgmuligheder end de havde i starten, hvor det kun var 3 der udbød mobilt bredbånd.

Med den nye 4g teknologi på vej, vil der inden for en kort årrække kunne tilbydes endnu højere hastigheder i storbyerne, det vil både være på download og upload.

Når det er så er aktuelt, vil det også betyde at flere computere kan være fælles om et enkelt mobilt bredbånd. Det kan lade sig gøre, ved at man har et usb modem, hvor selve usb stikket sættes ind i og så kan man med flere computere koble sig på internettet.

Det er også i de store byer, du finder flest master fra de 4 store udbydere, hvor alle de mindre udbydere kobler sig op på, så udviklingen vil fortsætte med at gå den vej på mobilt bredbånd som det er blevet set de sidste par år.

Hvorfor skal man vælge mobilt bredbånd frem for almindeligt bredbånd i storbyerne

Som udviklingen ser ud lige nu, kommer man til at være mere og mere på farten og hjemmet bliver et sted hvor man sover og restituerer til næste dags arbejde.

Derfor vil et mobilt bredbånd give dig meget større valgfrihed og gøre at du altid kan være på nettet med den bærbare eller din ipad.

Dette har selskaberne også opdaget, da der er flere og flere af dem der laver datadelingssimkort.

Hvad betyder det for det mobile bredbånd?

Hvis man ikke ønsker at der skal være grænser på, som der er på mange af de forskellige abonnementer til mobilen, så skal man stadig vælge mobilt bredbånd. Det betyder at du også stadig vil kunne opleve meget højere hastigheder på det almindelige bredbånd kontra de forskellige datadelingssimkort.

Hvad er fordelene ved mobilt bredbånd i de store byer

–      Du kan få høje hastigheder til lave priser

–      Du har mulighed for at tage det med over alt

–      Du kan inden for få få meget højere hastigheder end ved normalt bredbånd

–      Mulighed for brug af flere computere på det samme mobile bredbånd

Alt i alt 4 stærke fordele ved at vælge mobilt bredbånd i de større byer, i forhold til at have almindeligt bredbånd.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.