Mobilt bredbånd hos Telmore

0

Hvis du går og overvejer mobilt bredbånd, kunne det godt være at du overvejer en løsning fra Telmore. I denne artikel kigger vi lidt nærmere på Telmore, og de mobilt bredbånd løsninger de tilbyder.

Telmore blev stiftet tilbage i 2000, målet var klart fra start af, de ville levere billig og gennemskuelig mobiltelefoni. Telmore var også en af de første mobiltelefoni udbydere der kom på nettet, dette blev gjort for at det skulle være let for kunderne, at kontrollere deres abonnementer hos Telmore. Det var på samme tid også med til at holde prisen nede, da der ikke var brug for samme mængde support. Siden starten har Telmore dog ændret sig meget, og der er også kommet flere produkter med i sortimentet, hos Telmore.

Et af disse produkter er mobilt bredbånd, som indenfor det seneste år er blevet meget populært i Danmark. Der kommer hele tiden flere og flere brugere af mobilt bredbånd, og det er svært at forestille sig at denne udvikling ikke skulle fortsætte. Mange af disse brugere har allerede mobilt bredbånd hos Telmore, og det er af god grund.

For hvis du er på udkig efter en almindelig forbindelse, og ikke har de helt store krav, er Telmore mobilt bredbånd, et udmærket valg. Telmore har 3 forskellige mobilt bredbånd løsninger, som alle kan være interessante. Hvis du gerne vil vide hvilken en der passer bedst til dig, har vi her opsat de 3 forskellige løsninger:

Den billige

Telmores billigste løsning koster 79 kroner per måned, uden mobilt bredbånd stik, som kan tilkøbes for et lille ekstra beløb. Med denne løsning får du 2 GB forbrug hver eneste måned, download på 1 Mbit/s og upload på 384 kbit/s. Denne løsning passer godt til dig der kun bruger nettet til at tjekke nyheder, mail og facebook, og derfor ikke har brug for det hurtigste internet.

Den almindelige

Telmore har også en mere almindelig løsning, til dig der gerne vil have ordentligt mobilt bredbånd internet, men ikke er interesseret i at betale i dyre domme for det. Det koster 159 kroner om måneden, og du får; 10 GB forbrug/md, 4 Mbit/s upload og 384 kbit/s upload. Den helt ideel løsning til dig der også gerne vil kunne se film på nettet.

Den dyre

Hvis kun det bedste er godt nok har Telmore også en løsning til dig. Den koster 289 kroner om måneden, og den minder helt om den almindelige pakke, på nær upload, her får du nemlig upload på 4 Mbit/s. Hvilket gør at du får en super hurtig forbindelse, og du slipper for at skulle kæmpe med langsomt internet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.