Kinesiske møbler og kinesisk brugskunst

0

Har du nogensinde overvejet at tilføje dit hjem noget asiatisk charme ?

Uanset hvilken stil du har i dit hjem, din indretning, så har du plads til lidt asiatisk inspiration. Prøv at huske tilbage på dronningens nytårstale  – her vil du hvert år se en stor flot kinesisk lampe – formentligt antik – og meget smuk. Det er blandt andet lamper i den kaliber, som du kan købe hos os.

Kineserne har med deres porcelæn været flere hundrede år forud for europæerne. Årsagen hertil var, at man i Kina havde fundet en lerart, som man ikke kunne finde i Europa. Det er den egentlige årsag, at man fra Kina kan få meget velbevaret porcelæn, som ikke har taget skade af tidens tand.

At skulle ud og investere på nuværende i kinesiske antikviteter, kan blive en dyr affære – for det er ikke lovligt at udføre antikviteter fra Kina længere. Effekter der er over 300 år gamle er ulovlige at udføre fra Kina. Derfor kan det være, at du måske skal kigge dig om efter nogle efterligninger, som ofte er lige så flotte som de oprindelige modeller, men som til gengæld er til at betale i Dagens Danmark.

Kun anerkendte kinesiske porcelænsfabrikker må anvende stempel i bunden af krukker, vaser mv., så hvis du kigger dig om og vil have kvalitet, så skal du kigge efter kinesisk porcelæn, som er stemplet i bunden.

Vi har i Den Kinesiske Gårdbutik et stort udvalg af forskelligt kinesisk brugskunst. Vores porcelænsvarer er udført i slutningen af 1940’erne og frem til starten af 1980’erne. Vi har mange stemplede krukker, lamper, vaser mv. som er smukt dekorerede, og som er ligeså flotte som de oprindelige antikviteter, som er uvurderlige.

Vi har også antikke møbler – forstået på den måde, at møblerne er lavet på samme måde, som de oprindelige gamle møbler, materialerne er gamle, men møblerne er nyfabrikerede – De er 100% håndlavet og tilpasset de enkelte møbler – det betyder at du ikke kan tage en skuffe fra et møbel og flytte skuffen til en anden, simpelthen fordi skuffen er lavet til det aktuelle møbel.

De fleste af vore møbler er  belagt med et tyndt lag skind og de er flot dekoreret med kinesiske motiver.

Vores porcelænsudvalg er stort og spændende – men masser af kvalitet, til priser der er til at komme i nærheden af.

Derudover har vi accessories som sølvsmykker, tørklæder, kinesiske jakker, kinesiske tasker osv.

Ring til os, inden du kigger forbi – Tlf. 45 80 50 74. Om vinteren har vi alene åbent efter aftale, men vi giver gerne en kop kaffe og lukker dig ind, hvis du har lyst til et kig i vores kinesiske verden.

Du kan se mere om os på www.kina-shop.dk

På denne web-adresse kan du også benytte vores web-shop.

Leave A Reply

Your email address will not be published.