Fabriksfremstillede badeværelser

Alle større byggeprojekter i Danmark kører med en meget fast tidsplan. Økonomien er naturligvis også en særdeles vigtig faktor, når der skal bygges eksempelvis et plejehjem med 400 stuer. Derfor er det interessant at der nu er en leverandør, der tilbyder præfabrikerede badekabiner til danske boligprojekter. Det betyder jo utroligt meget i den lange fase det er at bygge et plejehjem eller hotel at man kan forudbestemme, hvornår de enkelte leverandører skal levere og montere.

Nu findes der jo sikkert mange forskellige leverandører af badekabiner men når man færdes i byggekredse er det naturligt at man anbefaler de dygtigste leverandører til hinanden og til hinandens projekter. Ligesom med mange andre ting er der jo mange udenlandske leverandører der presser sig på og de bliver desværre alt for tit valgt på prisen frem for kvaliteten. Derfor ligger der hos de der dagligt projekterer store projekter for hoteller, plejehjem, etageboliger m.v. et stort pres for at minde hinanden om at leverandørerne til danske byggeprojekter skal vælges ud fra en god kvalitet og ikke kun en lav pris.