Ved du hvad Pagerank er og hvad med søgemaskineoptimering.?

0

Ved du hvad Pagerank er og hvad med søgemaskineoptimering.?
Ved du hvad pagerank er og hvad den bruges til, hvis ikke så bør denne artikel kunne give dig det svar du skal bruge.
Pagerank eller Goggle Pagerank som det egentligt hedder, er en af de ting Google bruger til at afgøre hvor din hjemmeside skal ligge i søgeresultaterne. Men den er ikke afgørende for denne placering, her der det hovedsagligt din hjemmesides indhold og hvordan den er sat op, hvor mange indgående links den har.
Din Pagerank har lidt indflydelse men den er også et fingerpeg på hvordan Google ser din hjemmesides værdi.
Derfor er der også mange der bruger den til at se om den søgemaskineoptimering der laves, har den rette effekt eller om det er forkert. Men her kan man naturligvis også se om ens placering, på de valgte søgeord ændres til en højere eller lavere placering.
Betyder det så at den med den højeste pagerank ligger altid ligger øverst.?
Nej en side med pagerank 2 kan sagtens ligge højere end den med en pagerank 4, dog kan forskellen være den udslagsgivende faktor hvor placeringen for 2 hjemmesider med den samme pagerank.
Så din pagerank er dermed en del af din søgemaskineoptimering.
En anden del af din søgemaskineoptimering er erhvervelsen af indgående links til din hjemmeside, denne del kræver en del arbejde. De bedste indgående links er fra sider, som har relevant indhold i forhold til din egen hjemmeside. Det er også disse links som er sværest at anskaffe, men er arbejdet værd.
En anden mulighed er hjemmesider som tilbyder at man kan lave et link til sin hjemmeside, eller skrive en artikel om de produkter man har hvor man så linker til sin egen hjemmeside.
Disse sider kaldes blandt andet for link kataloger, artikel kataloger.
De har ikke den samme effekt som de første links, men gøres arbejdet rigtigt er der også fordele at høste her.
Men det er yderst vigtigt at dette arbejde gøres rigtigt, da det ellers kan ende ud med at skade hjemmesiden og du har skrevet men også din egen hjemmeside. Derfor hvis du bruger denne form for søgemaskineoptimering, skal du ALDRIG genbruge dine tekster da det kaldes for double content og det straffes hårdt.!
En tredje mulighed er forums, her er det mange gange tilladt at have links i ens signatur som tilføjes ens indlæg på forummet. Så er man aktiv på sådan forums, er der mulighed for at erhverv et større antal links.
Du kan også debattere på blogs som skriver om emner du har interesse i eller som skriver om nogle af de ting som din hjemmeside omhandler.

Når du begynder på arbejdet med at erhverve disse indgående links, skal det ske løbende. Det vil sige at det dur ikke at sætte sig en søndag og arbejde hele dagen med at få disse links, det skal ske naturligt. Så det tager tid, men jo før du kommer i gang jo bedre er det for din side, og i sidste ende besøgstallet for din hjemmeside og indtjening.

Leave A Reply

Your email address will not be published.